jh sjatoo
Werking

Sjatoo? Hoe zit da?

Een jeugdhuis wordt georganiseerd voor en door jongeren. Elke vrijdagavond kunnen jongeren vanaf 14 jaar er terecht voor een gezellige babbel met vrienden. Iedereen is welkom! Het unieke karakter van een jeugdhuis is openheid. Verder biedt het jongeren de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten die nauw aansluiten bij hun persoonlijke interesses.


Jeugdhuiswerk is ook werken in groep. Als jongere leer je er samenwerken met andere karakters, er samen beslissingen nemen en verantwoordelijkheid dragen. Zo kan je jouw leven verder ontwikkelen op creatief, sociaal, persoonlijk en intellectueel vlak.


Een jeugdhuis wordt bestuurd door een Raad van Bestuur. Zij steken geregeld de hoofden bij elkaar en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Ze worden bijgestaan door een groep medewerkers die samen met hen de handen uit de mouwen steken bij allerlei activiteiten. Het enthousiasme van de Raad van Bestuur en de medewerkers zorgt ervoor dat er zich elk jaar vers bloed bij de groep aansluit.


Het jeugdhuis draait op jonge vrijwilligers. Samen zetten zij hun schouders onder de jeugdhuiswerking en bouwen zij mee aan een ontmoetingsplaats voor andere jongeren.


Ook jij kan je steentje bijdragen!

  • Zin om mee te draaien in het jeugdhuisleven als één van onze toogmedewerkers?
  • Heb je meer interesse om verschillende activiteiten mee te helpen organiseren?
  • Wil je jouw DJ-talent tonen?
  • Interesse om mee te helpen op onze jaarlijkse Sjatoofeesten in september?
  • Neem dan alvast contact op met ons. Wij verheugen ons je te mogen verwelkomen als medewerker!