jh sjatoo
Bestuur

Raad van Bestuur

Ons jeugdhuis wordt geleid door een groep jongvolwassenen die met volle goesting aan het touw trekken van deze vzw. Elk volbrengen zij een functie om zo tot een fijne samenwerking te komen! Leer je ons graag kennen?Als je over onze naam beweegt krijg je meer info!


Margot Steendam

secretaris & werkgroepcoördinator

Hallo! Ik ben Robbe. Sinds 2020 trotse voorzitter van jeugdhuis Sjatoo. Momenteel studeer ik af als Audio Visual Designer. Ik leerde in het jeugdhuis een nieuwe passie ontdekken: het organiseren van evenementen en alles wat daar bij komt kijken. Dat is dan ook wat ik graag wil doen later.

Hey! Ik ben Margot en ben secretatis en werkgroep coördinator. Ik studeerde recent af in de Toegepaste Psychologie en werk als HR consultant. In mijn vrije tijd kan je mij soms vinden achter mijn piano of bij mijn twee katjes Ollie en Otis.

Hanne Massin

penningmeester

Ik ben Hanne, als penningmeester doe ik verschillende taken in het jeugdhuis zoals: de boekhouding, het geld tellen en de rekeningen betalen. Een functie die ik zeer graag op mij neem, geen enkel rekeningetje is teveel. Doorheen de week werk ik als labelling specialist bij Aldi.

Robbe Ongena

voorzitter

Robbe Thiebaut

toogmeester

Hallo ik ben Robbe, ook wel gekend als de toogmeester in het jeugdhuis. Nu studeer ik bio-ingenieur chemie en bioprocestechnologie aan de Ugent. Hiernaast ben ik actief in de gym samen met Dries. Ik heb ook 2 golden retrievers genaamd: Barry en Odin.

Ik ben Dries en ben bestuurslid in het jeugdhuis. Dat wil zeggen dat ik de all-around taakjes doe. Ik studeer Agro- en biotechnologie. In mijn vrije tijd hou ik van gamen en ga ik soms naar de gym met Swagger (Robbe). Mijn passie voor bier (en plezier) heeft een grote meerwaarde aan mijn functie in Sjatoo.

Dries De Meyer

verantwoordelijke jeugdraad

Lars Wollaert

conciërge

Hallo, ik ben Lars. Als conciërge sta ik in voor de infrastructuur en het onderhoud in het jeugdhuis. Als handige Harry overzie ik de nodige reparaties en projecten van een nieuwe mobiele toog tot WC-potten lijmen. Ik ben net afgestudeerd en werk als ontwerper bij een fabrikant van scheepsmotoren.